Rondreis VOORMALIG JOEGOSLAVIË
24 dagen - v.a. €2 395 Boek nu

Excursies Rondreis VOORMALIG JOEGOSLAVIË

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers en de koers van de lokale munteenheid van november 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Belgrado: Ondergrondse tour

Ter plaatse boekbaar voor € 25

Tijdens de ondergrondse rondleiding door Belgrado zie je de overblijfselen die Romeinse, Ottomaanse, Oostenrijkse en Servische heersers in de stad hebben achtergelaten. De bijzondere geschiedenis van de stad en verschillende legendes komen aan bod. Je eindigt de rondleiding bij de wijnkelders uit de tijd dat de Ottomaanse overheersing over Servië tot een einde kwam.

De rondleiding duurt 2,5 uur waarvan 1,5 uur in ondergrondse ruimtes. De rondleiding moet minimaal 5 dagen van tevoren worden geboekt. Minimum aantal deelnemer is 6.

Inbegrepen: Engelstalige gids, wijnproeverij

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.