Rondreis ZIJDEROUTE
65 dagen - v.a. €7 195 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,4
38 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,1
Prijs/kwaliteit: 7,6
Accommodatie: 7,6
Transport: 7,8
Vertrekdatum: 29/04/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Na 65 dagen is de conclusie; een fascinerende reis! Terug in NL...... Op de loopband op Schiphol, zie ik allemaal blanke gezichten. Geen fleurige kleding. Geen lawaaiige Chinezen. En voor ons treinkaartje moeten we terecht bij een zielloze automaat, in plaats van een gezellige rij bij een loket waar de wachtenden voor je een zak met snoepjes of gedroogde vruchten met ons delen, of afschuwelijk voorkruipen. Helaas hier geen drie dubbele controle. Geen extra beveiliging. We begonnen er net aan gewend te raken. Ik mis de droge warme hete lucht, de brandende zon, ik mis zelfs die eeuwige ondertoon van de disfunctionele riolering. Ik mis de mensen die zonder bestemming zomaar wat op straat hangen, oudere mannen die samen kaarten en anderen die je aanspreken.” Where you are from? What is your name?" Ik mis de picknickende mensen die ons uitnodigend vragen om erbij te komen zitten. Ik mis mijn hoofddoekje, Ik mis...ik mis.....ik mis.... Ik mis zoveel..........
Vertrekdatum: 29/04/2017
1 Beoordeling: 9
Aede : Kom je zelf tegen op de zijderoute; Prachtige reis door een deel van Azie waar je normaal niet zo gauw komt. Zeer afwisselende samenlevingen , cultuur, klimaat en natuur. Volop gelegenheid om in aanmerking te komen met de plaatselijke bevolking. Leer de verschillende eetgewoonten/keukens van de landen kennen en maal kennis met verschillende religies in al deze landen. Alhoewel 65 dagen( 9 weken ) best lang is, zijn er in de reis voldoende rustmomenten-2,3 of 4 dagen in het zelfde hotel- ingebouwd, waar je ook de gelegenheid hebt om individueel of in kleine groepjes op stap te gaan. Een goede algemene conditie ( lichamelijk en geestelijk ) is l gewenst. Tip: Neem niet te veel mee, je kunt overal bijna wassen. Voor contact met het thuisfront en informatie ter plekken is een smartfoon of tablet erg handig; Bijna overal is tegenwoordig gratis wifi. Kijk eens of je app. met routekaarten en GPS op je smartfoon kunt zetten, zoals bv. Pocket Earth ( alleen voor I-phone beschikbaar, kosten eenmalig € 5,49); Zo kun je overal door alle steden dwalen en zelf makkelijk de weg naar je hotel terugvinden.!
Vertrekdatum: 07/05/2016
0 Beoordeling: 8
Paul : Unieke, langdurige zijderoutereis met goede mix van cultuur en natuur
Vertrekdatum: 07/05/2016
0 Beoordeling: 10
Nicole : Beslist een aanrader. Kennismaken met een rijke cultuur, aardige lieve mensen en ervaren dat de informatie over Iran in het westen een grote leugen is.
Vertrekdatum: 25/04/2015
0 Beoordeling: 8
Zeno : Een prachtige reis met veel avontuur met een uitstekende reisleider en een plezierig reisgezelschap. Ik ben blij dat ik mij niet heb laten ontmoedigen door de norse, onplezierige voorbereidende behandeling door Koning Aap Amsterdam.

Opmerking Koning Aap : Het spijt ons te moeten lezen dat de voorbereiding vanuit kantoor Amsterdam als onplezierig en nors is overgekomen. Dit was zeker niet onze bedoeling. We zijn in ieder geval blij te lezen dat je een mooie reis hebt gehad.
Vertrekdatum: 25/04/2015
0 Beoordeling: 10
Ingrid : prima
Vertrekdatum: 25/04/2015
0 Beoordeling: 8
Arnold : De zijderoute is een prachtige reis, die veel uithoudingsvermogen vraagt van de reiziger. Je bezoekt schitterende steden en leert verschillende zeer interessante culturen kennen en reist door prachtige landschappen. Je ontmoet heel veel zeer hartelijke mensen, waarmee je vaak met handen en voeten communiceert. Maar onderschat niet wat het betekent om zo lang op reis te zijn in een groep en zo vaak weer te moeten verkassen naar weer een andere hotelkamer in weer een andere stad. De landen Iran en Kirgistan kan ik iedereen aanraden, ook voor een aparte vakantie.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.