Rondreis ALBANIË
9 dagen - v.a. €1 095 Boek nu

Excursies Rondreis ALBANIË

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers en de koers van de lokale munteenheid van november 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.Saranda: Historische stad Butrint en Ksamil Beach

Ter plaatse boekbaar voor € 30

Na het ontbijt vertrek je voor een halve dag durende excursie naar archeologische plaats Butrint. De stad is in het eerste millenium v. Chr. gesticht door Grieken en wordt als een van de belangrijkste plaatsen uit de oudheid in de Balkan gezien. Je bezoekt er onder andere het amfitheater, de overblijfselen van het thermische bad en de leeuwenpoort.  Na het bezoek aan Butrint, bezoek je Ksamil, een prachtig strand wat onderdeel is van het Butrint Nationaal Park. 

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
08:00 – 12:30 uur 

Inbegrepen: vervoer, Engelstalige gids
Niet inbegrepen: entreegeld, fooi

Tirana: Bunkart en het Djati gebergte

Ter plaatse boekbaar voor € 35

In de tijd van het communisme liet de elite een ondergronds stelsel van bunkers aanleggen. Deze bunkers zijn nu een museum en geven een goed beeld van hoe het leven in het Albanië van Hoxha moet zijn geweest. Na het bezoek aan de bunkers is het tijd voor frisse lucht en waar kan dat beter dan in Dajti Bergen. Met een kabelbaan word je van net buiten het centrum omhoog de bergen in gereden. Eenmaal boven wacht je een prachtig uitzicht over Tirana en het ruige Albanese landschap. 
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.