Rondreis BOLIVIA
22 dagen - v.a. €2 695 Boek nu

Excursies Rondreis BOLIVIA

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 10 deelnemers. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Copacabana - Isla del Sol

Ter plaatse boekbaar voor € 19

Per motorboot vaar je naar het zuidelijke deel van Isla del So, en breng je een bezoek aan de Pilkocainatempel. Je wandelt naar de Yumani gemeenschap, om hun dorp te zien, de fontein en de Incatrap. Daarna vaar je terug naar Copacabana.

Duur: 4 uur
Inclusief: vervoer per motorboot, een Engelssprekende gids (alleen bij privé tour), entreegelden
Minimaal aantal deelnemers: 2. Bij meer deelnemers wordt deelname goedkoper (en andersom!). Prijs vermeld per persoon bij 10 deelnemers.

La Paz - Chacaltaya en Maanvallei

Ter plaatse boekbaar voor € 31

Om 8.30 vertrek je vanuit je hotel naar Chacaltaya (5200 meter hoogte) en bezoek je de hoogste skipiste ter wereld (5480 meter). Vervolgens rijd je naar  de Maanvallei, 15 km. ten zuiden van La Paz.

Duur: 8 uur
Inclusief: vervoer, Engelssprekende gids
Exclusief: entreegeld (ong. 5 USD p/p), lunch.
Minimaal aantal deelnemers: 2. Bij meer deelnemers wordt deelname goedkoper (en andersom!). Prijs vermeld per persoon bij 10 deelnemers.

La Paz - stadstour en Maanvallei

Ter plaatse boekbaar voor € 22

Je brengt tijdens de stadstour door La Paz een bezoek aan een typische Indiase markt, de beroemde heksenmarkt en de koloniale kerk van San Francisco. Ook bezoek je de Plaza Murillo, waar je de kathedraal, het regeringspaleis en de nationale congresgebouwen kunt terugvinden. Je eindigt deze tour met een bezoek aan de unieke Maanvallei.

Duur: halve dag
Inclusief: transfers, entreegeld, lokale Engels sprekende gids.
Minimaal aantal deelnemers: 2. Bij meer deelnemers wordt deelname goedkoper (en andersom!). Prijs vermeld per persoon bij 10 deelnemers.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.